Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/08/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 447 (Programa de Festa Major)

  • NOTÍCIA:  Es publica la notícia de la concessió del Oscar honorífic a Maureen O’Hara, el proper 9 de Novembre.
  • ANIVERSARIS:  Avui fa 35 anys de la mort de Jean Seberg.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Jordi Rodriguez, autor i director de l’obra Et sona? d’Amics del Teatre que es representa a la Festa Major de Ripollet.
  • ESTRENES DE CINEMA: Comentari del tancament del cinema Club Coliseum i IMAX de Barcelona i reapertura del cinema Alhambra de La Garriga. Mostra de Cinema de Venècia. Repàs d’algunes de les estrenes de cinema més destacades de l’estiu: El lobo detrás de la puerta (Fernando Coimbra), Omar (Hany Abu-Assad), La cueva (Alfredo Montero), Open Windows (Nacho Vigalondo), Borgman (Alex Van Warmendam), El abuelo que saltó por la ventana y se largó (Felix Herngren); Viajo sola (Maria Sole Tognazzi); Un toque de violencia (Jia Zhang-ke), Shirley (Gustav Deutsch), El extraordinario viaje de T.S. Spivet (Jean-Pierre Jeunet), Dos vidas (Georg Maas); Locke (Steven Knight), Belle (Amma Assante), El sueño de Ellis (James Gray); El amanecer del planeta de los simios (Matt Reeves), El resplandor (Stanley Kubrick, versió íntegra), Begin Again (John Carney) i Amanece en Edimburgo (Dexter Fletcher).
  • ESTRENES DE TEATRE: Repàs de les activitats d’espectacles de la Festa Major de Ripollet 2014. Comentari de les obres en cartell: Per sobre de totes les coses (Bare.Una opera-pop) musical de Jon Hartmere i Damon Intrabatolo. Dir. Daniél Anglés (Teatre Gaudí). Viure sota vidre (d’Ewald Palmetshofer.Dir.: Sara Bernardy. Círcol Maldà). Las cosas que faltan (Autor i director: José Pascual Abellán – Versus Teatre). Els còmics d’una nit d’estiu (Autor i director: Ivan Campillo. Versus teatre). Repàs del mes destacat vist a l’estiu: Festival Grec: The Fountainhead (La déu), Ubu Roi, Les criades,El capital, Nit de musicals, Sun. A Peralada: Love Letters (amb Gérard Depardieu i Anouk Aimée). Al cinema: funció Monty Python Mostly (última funció del grup Monty Python al Arena 02 de Londres). Al Liceu: Les Miserables i Porgy and Bess. Mini-Gira de La extraña pareja.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores originals del films següents: El hombre tranquilo (música de Victor Yound), La leyenda de la ciudad sin nombre (tema: A Milion Miles Away Behind the Door- música Frederick Loewe, lletra: Alan Jay Lerner. Canta Jean Seberg). Amanece en Edimburgo (temes: Sky Takes the Soul i I’m Gonna Be (500 miles) (música de The Proclaimers. I un tema dels musicals següents: City of Angels (Tema: You’re Nothing Without Me, música de Cy Coleman, lletra de David Zippel. Original Broadway Cast). Porgy and Bess (opera de George Gershwin, amb llibret d’Ira Gershwin i DuBose Heyward. Tema Summertime. Cantat per Ella Fitzgerald).

 

BUSCAR PER DIA

agost 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius