Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/08/2013
  • ANIVERSARIS: Centenari del compositor Jerome Moross
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Carles Tubau – director del muntatge teatral Grease , d’Amics del Teatre de Ripollet (representacions durant la Festa Major de Ripollet)
  • ESTRENES DE CINEMA: Comentaris d’alguns dels films més destacats de l’estiu: La bicicleta verde de Haifaa Al Mansour; El último Elvis d’Armando Bo; Tu y yo de Bernardo Bertolucci; Cautiva de Brillante Mendoza; Antes del anochecer de Richard Linklater; Star Trek: En la oscuridad de J.J. Abrams; Pacific Rim de Guillermo del Toro i Guerra mundial Z de Marc Forster.
  • ESTRENES DE TEATRE: Breu balanç del Grec 2013, amb els espectacles més destacats: Tragédies romanes; Plexus, El rinoceront, Espai vital, Puzzle, Les tres germanes –versió androide, Fuegos, El viento en un violin, El veneno del teatro, Hate Radio, Wasteland, Brickman Brando Bubble Boom,George Kaplan, Tots fem comèdia.

    Fora del Grec, lo més destacat: El loco y la camisa, Nits de Radio dos punt zero, Un home amb ulleres de pasta i Cap al tard (totes a la Villarroel); 28 i Mig (Biblioteca de Catalunya) i Venus in Fur (Teatre Goya Codorniu).

    Fira de Tàrrega 2013 i repàs espectacles teatrals i musicals de la Festa Major de Ripollet 2013.

  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores de: Horizontes de grandeza (música Jerome Moross) i Guerra Mundial Z (de Marco Beltrami). I 4 temes del musical Grease de Jim Jacobs i Warren Casey, versió castellana de Roser Batalla, Roger Peña i Guillermo Ramos: Temes: Grease, Noches de amor, Grease Lightnin i Tu serás para mí.

BUSCAR PER DIA

agost 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius