Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/03/2013
  • ANIVERSARIS: 35 anys estrena a Broadway del musical On the Twentieh Century.
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: El callejon, Dando la nota, El gran milagro, Friends:Aventuras en la isla de los monstruos i Parker. Critiques dels films: Los amantes pasajeros (Pedro Almodóvar), En la niebla (Sergei Loznitsa), Las flores de la guerra (Zhang Yimou) i Oz, un mundo de fantasia (Sam Raimi). Propera reposició de El hombre tranquilo (John Ford).
  • ESTRENES TEATRE: La vida es sueño (de Calderón de la Barca, versió Juan Mayorga, dir.: Helena Pimenta, Compañia Nacional de Teatro Clásico, Teatre Lliure-Fabià Puigserver). Roberto Zucco (de Bernard Marie Koltés, dir.: Julio Manrique. Teatre Romea), Una historia catalana (de/dir.: Jordi Casanovas. Teatre Nacional – Sala Gran), La dona del futur (de/dir.: Marc Rosich. Música: Guille Millkyway. TNC-Sala Gran). The Wild Party-La festa salvatge (de Andrew Lippa. Dir.: Anna Valldeneu, Teatre Gaudí). La terra oblidada (de/dir:: Llàtzer Garcia. Sala Atrium), La signatura 400 (de Sophie Divry. Dir.: Joan Peris. Círcol Maldà). Tant bé que anàvem (de Carles Flavià i Jaume Sisa. Dir.: Pau Miró. La Seca-Espai Brossa). A Ripollet: Dansa XXI/Cat. Danses de sol i serena (Esbart Dansaire de Rubí- Teatre Auditori de Ripollet).
  • CARTELLERA: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Filmoteca, Teatres de Barcelona, Parets, Opera als Icària.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Street Scene (música Kurt Weill, lletres. Langston Hughes, 7 temes), On the Twentieth Century (original Broadway Cast, música: Cy Coleman, lletres:Betty Comdem i Adolph Green, 2 temes), La dona del futur (música Guille Milkyway, 1 tema,cantat per Beth Rodergas), The Wild Party (original off-Broadway cast, Música i lletres: Andrew Lippa, 1 tema). Clips audio del film Los amantes pasajeros. Film Oz, un mundo de fantasia (tema Almost home, cantat per Mariah Carey) i tema Corason loco (bolero, versionat per Ricardo Solfa, (Jaume Sisa) inclós en l’espectacle Tant bé que anèven).

BUSCAR PER DIA

març 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius