Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/11/2012
  • ANIVERSARIS: 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Funny Face de George Gershwin. 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Little Me. 70 anys de l’estrena del film Casablanca. Avui Tina Turner compleix 73 anys.
  • ESTRENES TEATRE: Crítiques de les obres: Play (Sidi Larbi Cherkaoui i Shantala Shivalingappa, Teatre Municipal de Girona, Temporada Alta), Puerto Iguazú (de Maria Rovira, Transit Dansa, Sala Muntaner), El Trencanous (Ballet de Tchaikovsky, Ballet Nacional de Praga, Gran Teatre del Liceu), Iván i els gossos (de Hattie Taylor, Dir. Pau Carrió, Teatre Lliure de Gràcia) i Poder absoluto (de/Dir.:Roger Carulla Peña, La Villarroel).
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: El hombre de los puños de hierro, High School, Persiguiendo Mavericks Y recibí las peores notícias. Critiques dels filmsFin (Jorge Torregrosa), Hasta la vista (Geoffrey Enthoven), César debe morir (Paolo i Vittorio Taviani) i Golpe de efecto (Robert Lorenz). La opinió de Ramon Oliver: Holy Motors (Leos Carax).
  • L’HORA DE L’ADÉU: Mort de José Luis Borau, Tony Leblanc i Larry Hagman.
  • CARTELLERA: Ripollet, Barcelona, Temporada Alta (Girona), Cerdanyola i Sant Cugat.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals de Broadway: Funny Face (música George Gershwin, 6 temes), Little Me (musica. Cy Coleman, lletres: Carolyn Leigh, 2 temes). El trencanous (Tchaikovsky). I 1 tema de les bandes sonores dels films: Casablanca  (Max Steiner, suite), Torrente, el brazo tonto de la ley (Tema de El Fary),  Mad Max 3: Más allá de la cúpula de fuego (cançó de Tina Turner). I tema de la sèrie de tv: Dallas.

BUSCAR PER DIA

novembre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius