Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/04/2012
  • ANIVERSARIS: 100 anys de l’enfonsament del Titanic, 75 anys de l’estrena obra Red,Hot and Blue a Broadway Barbra Streisand, farà 70 anys la setmana vinent.
  • ENTREVISTA: Amb Joan Ramon Gordo i Eulàlia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (3er.trimestre, 18ª temporada).
  • ESTRENES TEATRE: Critiques de: Cantando bajo las balas (de Antonio Álamo, dir. Álvaro Lavín. Círcol Maldà). En la luna (de/dir.: Alfredo Sanzol, Teatre Lliure de Gràcia), Rock the Ballet (Teatre Victòria), No se si…(Marta Carrasco, Teatre Versus), Més enllà dels estels (de /dir. Marta Gil Polo, Teatre Tantarantana), 20 de Novembre (de Lars Noren, dir.: Moisés Maicas, Sala Atrium), Rei i Senyor (de Josep Pous i Pages, dir.: Toni Casares – TNC, Sala Petita) i Burundanga (de Jordi Galcerán, dir: Jordi Casanovas. Villarroel Teatre).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Bruce Surtees, Antonio Mingote, Julio Alemán, Marisa Medina, Pierre Schoendoerffer, Laurent Perrin, Claude Miller, Dory Prévin, Raymond Aubrac, Josep Mota i Bingham Ray.
  • ESTRENES DE CINEMA: Cita de tots els films estrenats en les darreres 3 setmanes. Critiques de: Historias de Shangai de Jia Zhang-ke, Grupo 7 d’Alberto Rodríguez i [Rec 3]. Génesis de Paco Plaza.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: Rescaten el Titanic (John Barry), Titanic (James Horner, 2 temes), La pequeña ladrona (Alain Jomy), Cualquier día en cualquier esquina (cançó de Dory i André Prévin). Musical: Red, Hot and Blue (Cole Porter, 2 temes, un versió que surt al film De-Lovely), cançó My Man (cantada per Barbra Streisand), cançó Gavilán o Paloma (cantada per Pablo Abraira, inclosa al film i [Rec 3]. Génesis) i tema Nastaran (Anònim d’Afganistan, interpretat per Jordi Savall).

BUSCAR PER DIA

abril 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius